Op 14 september 2023 vond in het VB Gebouw de tweede inloopavond plaats met betrekking tot de herontwikkeling van het VB-terrein. De avond, die georganiseerd werd door de Ten Brinke, BPRE en Trudo, had als doel om omwonenden op de hoogte te brengen van de actuele plannen en wijzigingen sinds de vorige inloopavond, die een jaar eerder plaatsvond.

Opkomst

In totaal waren 450 omwonenden uitgenodigd om de (herziene) plannen te bekijken en vragen te stellen. Uiteindelijk hebben ca. 65 omwonenden de avond bezocht..

Het plan

Tijdens de inloopavond werden de aanwezigen geïnformeerd over diverse onderwerpen zoals de uitstraling van het openbaar gebied, de nieuwbouw van Trudo aan de Boschdijk en uitbreiding van het VB-gebouw, dat momenteel dienst doet als tijdelijke studentenhuisvesting.

Diverse aanwezigen hebben reactieformulieren ingevuld met daarop hun feedback en suggesties met betrekking tot de plannen.  De inzichten en feedback die tijdens de informatieavond zijn verzameld, zullen nu worden meegenomen in het verdere uitwerkingsproces van de herontwikkeling van het VB-terrein.

Meer informatie

Klik hier voor de presentatie van de informatieavond.