Over ons

Ten Brinke

Ten Brinke is een internationale, succesvolle ontwikkelende bouwonderneming uit Varsseveld.

In Nederland werkt Ten Brinke, behalve vanuit het hoofdkantoor in Varsseveld, vanuit de vestigingen in Almelo, Utrecht, Doetinchem en Helmond. Onze vestiging in Helmond ontwikkelt en bouwt in Eindhoven onder andere De Gebroeders aan de Willemstraat en de Hooghe Heer in Meerrijk. Ook de transformatie tot woongebouw van voormalig Philipskantoor VS op Vredeoord is door Ten Brinke Helmond uitgevoerd.

De projecten van Ten Brinke bestaan uit totale gebiedsontwikkelingen, binnenstedelijke ontwikkelingen en op zichzelf staand vastgoed in de breedste zin van het woord. Naast het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouw, transformeren en restaureren wij ook bestaande gebouwen. Wij onderscheiden ons door het hele proces van aankoop tot en met oplevering en nazorg in eigen hand te houden

VB gebouw Eindhoven 1975

Trudo

Wij zijn een Eindhovense woningcorporatie die het vaak net even anders doet. Met bijzondere projecten, vernieuwende producten en grensverleggende initiatieven doen we van ons spreken. Daarbij staat niet het vastgoed centraal, maar de mensen die we huisvesten.

‘Supporting People’ is onze missie: het hogere doel dat Trudo bestaansrecht geeft. We willen mensen die vooruit willen in het leven ondersteunen of faciliteren. Hierbij hanteren we een breder perspectief dan alleen het wonen. Samen met de vele partijen in ons netwerk beogen we sociale stijging te faciliteren op vier maatschappelijke latters: wonen, leren, werken en vrije tijd. In de uitvoering nemen we in dat netwerk uiteraard met name het wonen voor onze rekening.

BPRE

Bekke & Partners Real Estate is een ontwikkelaar en belegger in residentieel en commercieel vastgoed. BPRE heeft een jarenlange ervaring op het gebied van transformaties en herontwikkeling van bestaande bouw en de ontwikkeling van nieuwbouw voornamelijk gericht op de huisvesting van de young professionals. De focus van BPRE ligt de grotere steden in zowel Nederland als België waarbij het vastgoed varieert van monumentaal tot nieuwbouw. Voor een overzicht van onze projecten verwijzen wij graag naar onze website.